Info

Het Easy Langstraat Concept

Op internet zoeken veel mensen steeds vaker een goedkope notaris voor de meer eenvoudige notariele akten. Tegelijkertijd wil je ook terecht kunnen bij de notaris die je kent of in de eigen woonplaats zit. Daarom is het EASY concept ontwikkeld. Een digitale formule waarmee potentiële klanten op internet makkelijker een goedkope en vertrouwde notaris in de buurt kunnen vinden voor de meer standaard akten.

Easy Langstraat Notarissen

Wij van Easy Langstraat Notarissen zijn een notariskantoor in Waalwijk dat standaard akten aanbiedt tegen een lage prijs met een perfecte service.

Een Easy proces in 4 stappen

Stap 1: je kiest voor Easy Langstraat Notarissen. Welkom ! Dan stap 2: "Ben je particulier of ondernemer". Bij stap 3 volgt een overzicht van de door ons aangeboden standaard akten. Als je op één van deze standaard akten klikt, volgen meer details over die standaard akte en de prijs. Vervolgens kan je bij stap 4 eerst een offerte aanvragen, die direct automatisch beantwoord wordt. Of je boekt direct easy online je opdracht. Betalen gebeurt pas bij het onderteken van je akte. Wel zo easy!

Easy Info blok